Den ljuva sommartiden

Jag längtar efter sommaren. Jag vill kunna sitta ute och lyssna på radio, fika och bara må gott. I år har jag dessutom tänkt investera i nya trädgårdsmöbler från WeGot. De jag har i källaren är inte längre så bra då jag haft dem i ganska många säsonger. Hos WeGot finns det ett stort utbud av utemöbler. Så jag kommer troligen hitta något som passar mig och min uteplats.

Olika varianter av utemöbler

Jag funderar på att köpa utemöbler i konstrotting eller så väljer jag något av dessa material:

  • Trämöbler
  • Nonwood
  • Metall
  • Betongmöbler

WeGot har även solsängar och dynboxar till salu, så kanske ska investera i det med? Rätt skönt att ligga i en solsäng och lyssna på radio.

Just konstrotting är ett bra material förresten så slipper man olja in så man måste göra om man har trämöbler och sånt. WeGot har dock produkter för att kunna underhålla sina utemöbler med, det är ju smart.

Besök WeGot på nätet eller i butik

WeGot finns både på nätet och så har de en fysisk butik i Malmö. Kanske jag skulle ta mig en tur till Skåne och besöka deras 1200 kvm stora butik som de har där. Annars går det ju att beställa på nätet. Detta företag har nämligen ett frakttak, vilket gör att det aldrig överstiger en viss summa, samt att det går att få hem det man beställt bara på ett par dagar. Så få se vilket jag gör.

14 Jan 2016