Kärleksmat

Oavsett om det är alla hjärtans dag, eran årsdag eller att ni bara vill göra något romantiskt, så brukar mat vara en stor del av firandet. Att äta gott tillsammans är aldrig fel och det är ju även mysigt att laga maten tillsammans.

Goda läckerheter att avnjuta tillsammans

Det finns en del goda läckerheter ni kan satsa på att njuta av tillsammans.

Testa en champagnefrukost, toast med avokado och löjrom. Löjrommen kan du köpa på Löjromsexpressen

Romantiskt är det även med ostron, räkor eller andra skaldjur. Ostron avnjuts bäst med en fin champagne och räkor, skaljdjur, aioli, bröd och vitt vin slår sällan fel! På Sydfisk.se kan du handla det du behöver!

Romantiskt är det även att äta jordgubbar och doppa dessa i grädde och mata varandra med, eller att avnjuta dem i doppad choklad.

Laga maten tillsammans

Oavsett vad för mat ni ska äta, se till att laga den tillsammans. Sätt på lite bra musik, ta varsitt glas vin och ställ er i köket. Se även till att duka fint, med servetter, levande ljus och fint porslin. Testa gärna att göra en trerätters om ni har något stort att fira!

Satsa på picknick

Är det vacker väder ute, så är det ju inte fel att packa en korg med en massa läckerheter och ge er ut på picknick. Ni kan laga till eget eller köpa färdigt eller varför inte ta med en liten bordsgrill och grilla tillsammans ute. 

22 Apr 2022