Fira alla hjärtans dag

Den 14 februari varje år så är det Alla hjärtans dag. Denna dag kallas även för Valentindagen. Denna dag kommer från en amerikansk sed som i sin tur kom från traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England. Här i Sverige har vi firat det sedan runt 1960-talet. Ofta är det en dag fylld med romantik och har man en käresta så ska man så klart fira denna dag med stil. Varför inte kolla redan nu efter alla hjärtans dag presenter. Vad man ska ge i alla hjärtans dag present är helt upp till dig. Men det finns mycket att välja på. Du kan ge blommor, nallar, smycken, choklad och så vidare. 

Mys tillsammans

Många par väljer även denna dag att mysa till det extra mycket. Det kan man göra genom att fixa en lyxig middag hemma eller varför inte gå ut och äta? Det är även många som väljer att ta in på hotell och kanske även njuta av spa tillsammans. Det finns många alternativ man kan välja mellan. Se bara till att boka i tid, så att ni får plats på det ställe ni vill vara. 

Fira på egen hand

Bara för att man är singel så behöver inte det innebära att man stannar hemma och har det trist. På denna dag är det inte ovanligt att det finns singelträffar man kan gå på. Sen är det inte fel att göra nåt kul på egen hand heller!

27 Jan 2019