Hur gör man en flyttstädning på bra sätt?

När du byter bostad så är det viktigt att du gör en bra flyttstädning av den bostad du lämnar. Du kan så klart välja att anlita flyttstäd i Malmö via städfirma, men det går även bra att göra på egen hand. Se bara till att ha en checklista samt rätt redskap och produkter. Du kan därmed fixa flyttstädning i Malmö snabbt och lätt. Men tänk ändå på att du bör ha gott om tid på dig. En flyttstädning tar alltid längre tid än vad man har tänkt eller trott från början.

Material och städprodukter

Redan när du packar dina saker, lämna då alla saker som har med städning att göra. Det om du ska göra din flyttstädning själv. Det du kan komma att behöva ha för att städa på bra sätt är dammsugare, sopborste, mopp och hink, trasor och tvättsvampar. Du behöver även ha rengöringsmedel. Då bland annat såpa, diskkmedel, rengöringsspray för kök, badrum, ugnen, avkkalkningmedel med mera. Ha även svinto, plastpåsar, tidningar, pappershanddukar, samt stege och lite verktyg.

Städa rätt

En flyttstädning är en mycket mer noggrann städning än vad man annars ska göra. Om du inte vill eller kan själv så kan du ju alltid anlita Jourstäd Sverige AB. Annars, se till att skaffa en checklista och gå efter den. Där ser du exakt vad det är som behöver göras och städas. Du kan bocka av allt eftersom att du är klar med de olika delarna. Ett tips är att ta rum för rum när du gör städningen. 

18 Jun 2020