Kärlek på distans

köra bil till kärleken

Ibland så kan man ju hitta kärleken i en annan stad än vad man själv bor i. Det gör att man till en början kanske får ha ett distanstförhållande. Ses, det får man göra hos varandra, genom att resa till varandras städer. Då är det extremt bra att ha körkort. Förvisso finns det ju bussar och tåg, men om kärleken bor på ett ställe där dessa inte går, så kan det bli svårt. Om du inte har bil och körkort, så kanske det kan vara läge att ta det? Du kan gå på trafikskola, eller köra privat. Sedan finns det intensivkurser med. Oavsett vilken form du går, så är det flera moment som är obligatoriska. Bland annat riskettan och risktvåan. Du kan på egen hand boka risktvåan Stockholm om du vill. 

När ska man flytta ihop?

Det är svårt att sätta en tidsaspekt på när det är dags att flytta ihop med sin kärlek. Det man kan gå på är vissa tecken. Som dessa:

Ni är säkra på vad ni känner för varandra och kan komma överens och även acceptera varandras egenheter.
Ett annat tecken är att ni typ bor ihop, fast har två adresser. Du kanske inte ens mins sist du var hemma och sov i din egen säng?
Ni känner er bekväma med varandra, i alla situationer. Du kan utan problem vara hos din partner när du är sjuk och det blir inte dålig stämning om någon råkar fisa.

Andra tecken är dessa:

  • Ni bestämmer saker och ting tillsammans
  • Ni älskar att spendera tid med varandra
  • Ni har visat varandra era värsta sidor
  • Ni kan prata med varandra
  • Ni känner varandras familj och vänner
2 Nov 2019