Piffa till dig inför dejten

Är det så att du ska gå på dejt? Då är det rätt bra att förbereda dig på bra sätt innan. Det genom att piffa till dig, kanske göra en fransförlängning i Malmö eller klippa en ny frisyr hos frisören. Sedan är det bra att även fundera på vad du ska ha på dig. Planera i god tid, så att du hinner tvätta eller kanske shoppa nytt. Fundera på vilken typ av dejt ni ska på och kolla hur vädret ska bli. Rätt klädd innebär att du passar in på stället ni ska till, att du slipper frysa, svettas eller bli blöt och att du känner dig bekväm och snygg.

Hel och ren

Det är viktigt att vara hel och ren som man säger, men även piffa till lite extra. Det visar nämligen att du bryr dig tillräckligt om er dejt för att vilja anstränga dig utöver det vanliga. Piffa håret lite extra, ansa skägget eller sminka dig, allt beroende på ditt kön. Sedan, parfym och dofta gott grejer, det är bra, men ta inte på allt för mycket!

Koppla sedan av innan dejten, ta det lugnt de timmarna som är före. Fundera ut samtalsämnen ni kan tala om till exempel. Det är alltid bra att ha något att säga så att det inte blir en pinsam tystnad helt plötsligt

När det väl är dags att ses, se till att komma i tid till dejten! 

 

29 Dec 2019