Radion kan höja din motivation

Är det så att du tränar en del och börjar tappa lite motivation? Det du ska göra, är att stoppa lurar i öronen och börja lyssna på radio! Det finns flera bra kanaler, med bra musik, eller intressanta diskussioner. När du lyssnar på det, så blir det lättare att träna och röra på sig på ett bra sätt. Det ger dig bra motivation att fortsätta lite till för att kunna lyssna klart. För att höja din motivation mer, så kan du testa att använda Fitline. Det gör att du kan prestera bättre och presterar du bra, ja då blir det en bra morot att fortsätta!

Hitta rätt träningsform

Om man tränar något, som är svårt, tungt och något man inte alls gillar, då är det svårt att hålla motivationen uppe, även om man lyssnar på bra musik. Det bästa man kan göra är att se till att man tränar det man tycker är kul! Det finns en massa bra träningsformer idag, inte bara gymmet eller gympa eller så. Det går att träna genom att man dansar, eller att man boxas eller att man kör pilates. Hitta det som passar dig.

Se över maten

Om du äter bra, så kommer din kropp må bättre, orkar mer och även det höjer prestation och motivation. Se till att äta så hälsosamt du kan, i alla fall på veckorna. Så kan du unna dig lite gott på helgen eller vid speciella tillfällen bara.

26 Jul 2018